Menü

Megérkeztek az új, innovatív ajándékkártyák! Tetszés szerinti összeggel tölthetők fel és a megajándékozott választása szerint izgalmas termékre és szolgáltatásra válthatja be az ajándékkártya egyenlegét. Egy biztos ajándékötlet!

Fővárosi Állat- és Növénykert (Jegyátvétel csak az AJI irodában)

AJI kártya beváltása az állatkerthez irodánkban történik!

Fővárosi Állat- és Növénykert (Jegyátvétel csak az AJI irodában)

AJI kártyával az állatkerti belépőt irodánkban (1027 Budapest, Bem rakpart 56. fszt. 1.) tudja megvásárolni munkanapokon 9:00 és 18:00 között!

A Fővárosi Állat- és Növénykert a Városligetben várja a látogatókat egészen 1866 óta. Érdekessége, hogy egészen 1950-ig az ország egyetlen állatkertjeként működött. Mind a mai napig változatos és sokrétű kulturális programokkal várja a családokat, idelátogatókat, mely interaktív és ismeretterjesztő programok igazi fellegvára az állatkerten belül működő Varázshegy. Egy egész délutánt felölelő program végigjárni a Pálmaházat, Lepkekertet, tengeri Akváriumot vagy épp gyönyörködni a Japánkertben. Amennyiben elkötelezett a támogatás iránt, egyetlen látogatása során akár örökbefogadó is lehet. Tegyen egy sétát párjával, családjával ebben a mesés környezetben és fedezze fel a hét kontinens élővilágát!

Elfogadott ajándékkártyák:

Összes AJI Alkalmi kártya

Cím(ek):

  • 1146 Budapest, Állatkerti krt. 6-12.

Cím(ek) megjelenítése a térképen