Menü

Megérkeztek az új, innovatív ajándékkártyák! Tetszés szerinti összeggel tölthetők fel és a megajándékozott választása szerint izgalmas termékre és szolgáltatásra válthatja be az ajándékkártya egyenlegét. Egy biztos ajándékötlet!

The Mayfair Selection angol divatáru

Különleges válogatás Buda szívében

The Mayfair Selection angol divatáru

Webshopban AJI kártyáddal is vásárolhatsz!

A The Mayfair Selection egy olyan családi vállalkozás, mely egy különleges válogatást tár elénk kiváló minőségű angol divatáruból, mely a hétköznapokon is jól mutat.

Forgalmazott termékek: cipő, gumicsizma, táska, ruha, ing, kötöttáru, kiegészítő, hátizsák.

Forgalmazott márkák: Herschel Supply Co., TOMS, Bellroy, Joules, Loake Shoemakers, LOQI, Happy Socks, Swell, Knomo London, Millican, UCON Acrobatics

AJI kártyás fizetés online: Vásárláskor jelezd a Megjegyzés rovatban, hogy használni szeretnéd az AJI kártyádat. Amit tenni kell, hogy leírod a kártyaszámot, illetve a felhasználni kívánt összeget. Amennyiben nem csak a kártyával történik a választott termék ellenértékének a kifizetése, a fennmaradó összeget előre utalással tudod rendezni, emiatt kérünk az előre utalás legyen a választott fizetési mód, abban az esetben is, ha az egész összeg AJI kártyáról megy. Ennek megfelelően fogják majd a számlát kiállítani.

Elfogadott ajándékkártyák:

Összes AJI Alkalmi kártya

Cím(ek):

  • KÖLTÖZÉS MIATT ZÁRVA. ÁTMENETILEG CSAK A WEBSHOPOS VÁSÁRLÁS MŰKÖDIK.
  • Webshop: www.mayfairselection.hu

Cím(ek) megjelenítése a térképen