Menü

Megérkeztek az új, innovatív ajándékkártyák! Tetszés szerinti összeggel tölthetők fel és a megajándékozott választása szerint izgalmas termékre és szolgáltatásra válthatja be az ajándékkártya egyenlegét. Egy biztos ajándékötlet!

Borakadémia

Borszakértői képzések

Borakadémia

Az IWSI - Gourmet & Borakadémia elsősorban borismereti képzéseket nyújt szakmabelieknek és borkedvelőknek egyaránt. Képzéseik az alapvető borkóstolási és borkészítési ismeretekre koncentrálnak, a hazai legfontosabb borvidékektől kezdve a nemzetközi kitekintésig.

Sommelier tanfolyamuk a vendéglátásban dolgozóknak elengedhetetlen, de a képzés komplexitása miatt rendkívül vonzó a borkedvelők számára is. A kurzus bor modulja egy az egyben a középfokú borszakértő képzés, míg a sommelier modul főleg gasztronómiai előadásokat nyújt. A felsőfokú tanfolyamon szerzett nemzetközi vizsga egyúttal a belépő a borszakértők világába.

Részletes kitekintést kapnak a hallgatók a világ borvidékeiről és azok szőlőfajtáiról, borairól. Szó esik a párlatok és likőrök világáról, a pezsgőkészítésről és az erősített borokról. Számos, gasztronómiával kapcsolatos mesterkurzust is indítanak, legyen szó csokoládéról, sajtról vagy épp a kávé témájáról.

A túlzott alkoholfogyasztás veszélyes lehet az egészségre. Inkább a minőséget keresse.

Elfogadott ajándékkártyák:

Összes AJI Alkalmi kártya

Cím(ek):

  • Webshop: www.borakademia.com/uzlet

Cím(ek) megjelenítése a térképen