Menü

Megérkeztek az új, innovatív ajándékkártyák! Tetszés szerinti összeggel tölthetők fel és a megajándékozott választása szerint izgalmas termékre és szolgáltatásra válthatja be az ajándékkártya egyenlegét. Egy biztos ajándékötlet!

Damien & Fanny White Bűvész Bolt, Színház és Iskola

Bűvész bolt és színház

Damien & Fanny White Bűvész Bolt, Színház és Iskola

Webshopban AJI kártyáddal is vásárolhatsz!

Magyarország első és egyetlen Bűvész Színháza 2012-ben alakult és azóta csempész varázslatot az emberek életébe. A közel félszáz férőhelyes kis intézmény egyedülálló interaktív szórakozással, bűvész műsorokkal és programokkal várja vendégeit hétről hétre. Aki pedig kedvet kapott a varázslathoz, az bűvészboltjukban megtalál minden szükséges kelléket, illetve hétvégenként az ország legnépszerűbb bűvész iskolájában gyarapíthatja tudását, korosztálytól függetlenül.

AJI Kártyás fizetés Online: Vásárláskor jelezze a Megjegyzés rovatban, hogy használni kívánja az AJI kártyáját. Amit tennie kell, hogy leírja a kártyaszámát, illetve a felhasználni kívánt összeget. Amennyiben nem csak a kártyával történik a választott termék ellenértékének a kifizetése, szintén jelezze a Megjegyzés rovatban, hogy a fennmaradó összeget milyen fizetési móddal kívánja rendezni. Ennek megfelelően fogják a számlát kiállítani Önnek.

Elfogadott ajándékkártyák:

Összes AJI Alkalmi kártya

Cím(ek):

  • Üzlet + webshop
  • 1115, Budapest, Bartók Béla út 98-102.
  • Webshop: www.buveszbolt.hu

Cím(ek) megjelenítése a térképen