Menü

Megérkeztek az új, innovatív ajándékkártyák! Tetszés szerinti összeggel tölthetők fel és a megajándékozott választása szerint izgalmas termékre és szolgáltatásra válthatja be az ajándékkártya egyenlegét. Egy biztos ajándékötlet!

Borecet Manufaktúra

Tokaji borecet műhely és múzeum

Borecet Manufaktúra

Borecetük Tokaj szívében fogant, a kézzel szüretelt szőlőfürtök, majd a belőlük készülő tokaji borok gyermekeként. Tokaj-Hegyalja kedvelt településén, Bodrogkeresztúron jött világra, ahol a gondos odafigyelés, a korszerű technológia, a hagyományok tisztelete, a tölgyfahordós érlelés, valamint a türelem és a megbecsülés keltette életre ezt a kivételes nedűt. Termékeik a borok esetében ismert biológiai erjesztéssel készülnek, megőrizve az eredeti borok jellegzetességeit. Eceteikbe a borok átörökítik az egészségre jótékony hatású elemeket, csakúgy a finom aromákat és ízeket. Nem található benne semmilyen hozzáadott anyag, ezek kizárólag a természetes úton, a borokból származó és az ecetsav-baktériumok által közvetített összetevőket tartalmazzák.

Fogyasszák bizalommal, kísérletezzenek vele bátran, ízesítsék ételeiket, színesítsék receptjeiket, hogy végül minden cseppje élmény legyen!

Elfogadott ajándékkártyák:

Összes AJI Alkalmi kártya

Cím(ek):

  • 3916 Bodrogkeresztúr, Tarcali utca 22.

Cím(ek) megjelenítése a térképen