Menü

Megérkeztek az új, innovatív ajándékkártyák! Tetszés szerinti összeggel tölthetők fel és a megajándékozott választása szerint izgalmas termékre és szolgáltatásra válthatja be az ajándékkártya egyenlegét. Egy biztos ajándékötlet!

Somló Spirit Pálinkaház

Kóstolóház

Somló Spirit Pálinkaház

A Somló Spirit Kft-t azzal a céllal alapították, hogy hiányt pótoljanak a Somló-hegy környékén, hiszen a magyar pálinkatérkép szerint ezen a területen évek óta nem volt komolyabb pálinkafőző üzem. Arra vállalkoztak, hogy a pálinkakészítés új, legkorszerűbb technológiájával takarékosan és környezetbarát módon állítsák elő termékeiket. Hazánk nagyszerű adottságait kihasználva az ország egész területéről válogathatnak gyümölcsöt, hogy csak a legjobb minőségű alapanyagot használják fel.

Termékeik prémium kategóriás termékek, ebből adódóan cégük célcsoportja az a pálinkát már ismerő és szerető réteg, akik az ital fogyasztásakor elsősorban a minőséget tartják szem előtt. Maga az épület modern, nem mindennapi kulisszát nyújt a hozzájuk érkezőknek, és ehhez szintén nem mindennapi pálinkákat kínálnak kóstolásra.

Különlegességként, kísérleteznek fahordóban érlelt juhfark szőlőpálinka, -borpárlat és -törköly előállításával is. Persze mindezt szintén kiemelkedő színvonalon.

A túlzott alkoholfogyasztás veszélyes lehet az egészségre. Inkább a minőséget keresse.

Elfogadott ajándékkártyák:

Összes AJI Alkalmi kártya

Cím(ek):

  • 8481 Somlóvásárhely, Somló-hegy 044/4 hrsz.

Cím(ek) megjelenítése a térképen