Menü

Megérkeztek az új, innovatív ajándékkártyák! Tetszés szerinti összeggel tölthetők fel és a megajándékozott választása szerint izgalmas termékre és szolgáltatásra válthatja be az ajándékkártya egyenlegét. Egy biztos ajándékötlet!

KEDDshop játékbolt

Rajzfilmhősök boltja, játékbolt

KEDDshop játékbolt

Webshopban AJI kártyáddal is vásárolhatsz!

Látogass el a KEDDshopba!

Itt a helyed, ha…

… szereted a KEDD Animációs Stúdió filmjeit - Bogyó és Babócát, Kuflikat , Pocoyót , mert itt DVD, könyv, hangosfilm, diafilm, társas, kirakó, kártya, plüss formájában ez mind Rád vár!

… szülőként szeretnéd megmutatni gyermekednek azokat a meséket, amiken Te is felnőttél –  Magyar Népmesék, Mazsola és Tádé, a Kockásfülű nyúl, Boribon, Vuk, a Kisvakond és még sokan mások.

… megszólít a mai magyar és a nemzetközi gyermekirodalom. Berg Judit, Finy Petra, Vadadi Adrienn – Bori, Szofi, Pitypang és Lili, Maszat, vagy a Graffaló – ha bizonytalan vagy, kérdezz, szívesen ajánlanak Neked valót!

… játékot keresel babáknak, totyogóknak, ovisoknak, kisiskolásoknak, fiúknak, lányoknak. Társasjátékok, kirakók, kreatív szettek, kisautók, plüssök széles választékából válogathatsz.

Sok-sok meglepetéssel, akcióval és újdonsággal várnak!

AJI Kártyás fizetés online: Vásárláskor jelezd a Megjegyzés rovatban, hogy használni kívánod az AJI kártyát. Amit tenned kell, hogy leírod a kártyaszámát, illetve a felhasználni kívánt összeget. Amennyiben nem csak a kártyával történik a választott termék ellenértékének a kifizetése, szintén jelezd a Megjegyzés rovatban, hogy a fennmaradó összeget milyen fizetési móddal kívánod rendezni.

Elfogadott ajándékkártyák:

Összes AJI Alkalmi kártya

Cím(ek):

  • 1027 Budapest, Frankel Leó út 11-13.

Cím(ek) megjelenítése a térképen