Menü

Megérkeztek az új, innovatív ajándékkártyák! Tetszés szerinti összeggel tölthetők fel és a megajándékozott választása szerint izgalmas termékre és szolgáltatásra válthatja be az ajándékkártya egyenlegét. Egy biztos ajándékötlet!

Vitahelp Egészségközpont

Integratív Egészségközpont

Vitahelp Egészségközpont

Webshopban AJI kártyáddal is vásárolhatsz!

A gyógyítás legfontosabb eleme a betegségmegelőzés! Az emberi szervezet sejtszintű, különböző típusú vizsgálataival feltérképezhető a test rendellenes működése. A szervezet öngyógyító erőinek mozgósításával és az életmód helyes irányba terelésével, valamint a nyugati orvoslás és az alternatív gyógymódok egyesítésével létrehozott szűrővizsgálatok alapján, személyre szabott terápiák, kezelések dolgozhatók ki. A vizsgálatok után, a terápia során sem engedik el pácienseik kezét, hiszen a kis mértékű, „jelentéktelen” tünetekkel sem kell együtt élnie!

Küldetésük, hogy a VitaHelp legyen a hagyományos és alternatív orvoslás egyik hazai mintaintézménye.

Webshopról:

A Natura-Life-nál elkötelezettek az iránt, hogy prémium termékeket biztosítsanak Önnek. A Natura-Life GONDOSKODIK AZ ÖN TELJES ÉRTÉKŰ ÉLETÉRŐL!

A korábbinál sokkal nagyobb arányban fordulnak a fogyasztók az egészséges, természetes megoldások felé, amelyek segítséget nyújtanak az egészségük megőrzésében. A Natura-Life Webshopnak az a célja, hogy a legalaposabb kutatásokon átesett, természetes hatóanyagokból összeállított termékekkel szolgálják a vevőinknek.

Egy étrend, amely teljes értékű táplálékokból (gyümölcsökből, zöldségekből és a szükséges zsírokból) áll, a legjobb életbiztosítás, ami csak lehet. Ennek elérésére az étrend kiegészítése egy praktikus és szükségessé vált eszköz. Természetes, organikus és ökológiailag egészséges megoldásokat kínálnak, amelyek támogatják a szervezet természetes öngyógyító képességét.

AJI kártyás fizetés Online: A fizetési módnál a Banki átutalás / AJI kártyás fizetés pontot kell majd kiválasztani. Az Aji kártya adatait és a felhasználni kívánt összeget a rendeles@vitahelp.hu-ra kell elküldeni a rendelés számával együtt.  Vitahelp munkatársa a beváltást követően fizetettre állítja a rendelést és visszaigazolja a vásárló felé. Ezzel párhuzamosan pedig feladják a csomagot. 

Elfogadott ajándékkártyák:

Összes AJI Alkalmi kártya

Cím(ek):

  • 1125 Budapest, Zsolna utca 27.
  • Webshop: www.vitahelp.hu

Cím(ek) megjelenítése a térképen