Menü

Megérkeztek az új, innovatív ajándékkártyák! Tetszés szerinti összeggel tölthetők fel és a megajándékozott választása szerint izgalmas termékre és szolgáltatásra válthatja be az ajándékkártya egyenlegét. Egy biztos ajándékötlet!

RMC Motor szakbolt

Motoros felszerelés

RMC Motor szakbolt

Amire a motorozáshoz szükséged lehet, legyen az számtalan motoros ajándékötlet, felszerelés, tartozék, vagy alkatrész: törökbálinti motoros üzletükben megtalálod!
Robogó- és motorkerékpár szerviz, road szerviz, autó- és motorkerékpár gumiszerviz, mobil gumiszerviz, amely szolgáltatások elérhetők az üzlethez kapcsolódó bázison is.

Az RMC csapata kellő hozzáértéssel, kreativitással és szenvedéllyel segít hozzá új, nem mindennapi élményeid megszerzéséhez. Magán- és céges ügyfeleik részére ajánlják a quad-, terepjáró- és segwaytúráikat, csapatépítő-, vagy egyéb outdoor tréningeket, szervezett programjaikat. Programjaik megvalósításához egyedülállóan magas létszámú felnőtt- és gyerekquad flottával, felkészített terepjárókkal, telepíthető akadálypályával, gyerek- quadpályával, valamint előzetes egyeztetés után látogatható quad-parkkal rendelkeznek.

Ha szereted a motorozást, illetve a felejthetetlen élményeket, náluk biztosan megtalálod a számításod!

Forgalmazott termékek: motoralkatrész, motortartozék, bukósisak, navigációs eszközök, motoros ruházat, gumiabroncs, gumibelső, motorostáska, motorok, robogók, szervíztechnika, tisztító- és ápolószerek.

Forgalmazott márkák: Michelin, Continental, Dunlop, Castrol, Kappa, Givi, ABUS, AFX, ENENOS, Falco, Alpinestar, Pirelli, NGK, Jonnesway, Choppers Division.

Elfogadott ajándékkártyák:

Összes AJI Alkalmi kártya

Cím(ek):

  • 2045 Törökbálint, Bajcsy-Zsilinszky u. 71.

Cím(ek) megjelenítése a térképen