Menü

Megérkeztek az új, innovatív ajándékkártyák! Tetszés szerinti összeggel tölthetők fel és a megajándékozott választása szerint izgalmas termékre és szolgáltatásra válthatja be az ajándékkártya egyenlegét. Egy biztos ajándékötlet!

Csillag Zsuzsi Photography

Fotózás teljes stúdió felszereléssel

Csillag Zsuzsi Photography

Válassz engem, és engedd, hogy elkészíthessem azokat a képeket, amelyeket évtizedek múlva is örömmel nézeget a család.

Vállalok kismama, újszülött, gyermek, családi fotózást,  gyermek rendezvények, családi események fényképezését, portrék, riport fotók készítését. A hely lehet a lakásotok, egy kiválasztott helyszín, akár kültéren, szabadban, akár műteremben, fotó stúdióban. Igazodva kívánságaitokhoz közösen választunk időpontot, helyszínt a készítendő fotók stílusának megfelelően.

Fotózás időtartama és ára témától függően változik, mint ahogy az átadott retusált képek mennyisége is. A fotókat on-line galérián keresztül , vagy DVD-n adom át. Ezen felül kérhetitek papírképek előhívását, egyedi méretű vászonkép készítését is.

Elsősorban Budapesten és környékén fotózok, de megegyezés szerint az országban bárhova hívhattok. Nézz körül a weboldalamon és kérj ajánlatot e-mailben vagy telefonon.

 

Elfogadott ajándékkártyák:

Összes AJI Alkalmi kártya

Cím(ek):

  • Budapest és környéke (megegyezés szerint)

Cím(ek) megjelenítése a térképen