Menü

Ajándékmegoldásaink tökéletesen megfelelnek az üzleti ügyfelek elvárásainak:

 

NN Biztosító Zrt., Hársfalvi-Tóth Krisztina, HR Business Partner (2021)
NN RAS Kft., Balogh Edina, Talent Acquisition Recruitment Specialist

„Az NN Biztosító Zrt és az NN RAS Kft az AJI ajándékkártyákat 2020-ban adta először minden munkavállalója számára. Mivel a kollégák home office-ban dolgoznak a vírushelyzet miatt, fontos volt, hogy elektronikusan átadható, és online felhasználható lehetőséget kapjanak. Az ügyintézés menete rugalmas és egyszerű volt, és további pozitívum volt, hogy az AJI kártyákat teljes mértékben a céges arculatra tudtuk szabni.”

 

 

Duna House Kft., Darabánt Anita, Értékesítési koordinátor (2022)

„Cégen belül partnereinket 2019 óta AJI ajándékkártyákkal is jutalmazzuk, aminek mindig pozitív a fogadtatása, mert általa több ezer termékből és szolgáltatásból tudnak választani a jutalmazottak. Ráadásul személyre szabott grafikával is kérhetjük őket, így pedig igazán személyessé válnak az ajándékok. Kéréseinket gyorsan és kreatívan az AJI és az FDB KFt. minden alkalommal garantálják.”

 

Graphisoft SE, Réffi Veronika, HR Generalist (2020)

“Az FDB kft-vel mindig öröm együtt dolgozni. Általuk változatos jutalmakat biztosíthatunk a munkatársainknak, mindezt úgy, hogy a kapcsolattartónk a lehető legkedvesebb és bármilyen kérdéssel rövid időn belül segít.”

 

WHC Kft., Dorina DEMETER, Marketing koordinátor (2023)

„Rendezvényeken nyereményjáték keretein belül gyakran sorsolunk ki értékes ajándékokat, azonban el kell ismernünk, hogy korábban nagy fejtörést okozott számunkra, hogy olyan ajándékokat találjunk, amelyek minden résztvevő számára vonzóak és hasznosak. Majd megismerkedtünk az AJI ajándékkártyával, mely tökéletes választásnak bizonyult, ugyanis a nyereményjátékaink nyertesei szabadon válogathatnak különböző programok közül. Az AJI kártya számtalan izgalmas lehetőséget kínál, amelyek között garantáltan mindenki megtalálhatja a számára legkedvesebb élményt. Az együttműködés mindig gyorsan és gördülékenyen megy, további pozitívum, hogy az kártyát egyedi grafikával készítik el.”

 

AdNovum Hungary Kft., Tóth Dorottya, HR Generalist (2019)

„Az AJI ajándékkártyákat tavaly ismertük meg és használtuk először (és azóta is) munkatársaink elismerésére. Akik kiemelkedő teljesítményt nyújtanak, azoknak szeretjük meghálálni egy olyan nagyszerű ajándékkal munkájukat, ami amellett, hogy egy emlék, számos helyen fel is használható. Az AJI kártya pont ilyen, mindenki talál számára érdekes opciót az elfogadóhelyek között. Ráadásul minden alkalommal személyre szabottan, cégünk arculatára alakítva, egyedi üzenettel és összeggel feltöltve tudjuk ezt megrendelni, akár az utolsó pillanatban is, hiszen nagyon gyorsan elkészül.”