Menü

Megérkeztek az új, innovatív ajándékkártyák! Tetszés szerinti összeggel tölthetők fel és a megajándékozott választása szerint izgalmas termékre és szolgáltatásra válthatja be az ajándékkártya egyenlegét. Egy biztos ajándékötlet!

Gyorsan és biztonságosan rendelhet online az alábbi felületen, vagy megvásárolhatja ajándékkártyáinkat az oldal alján megtalálható üzletekben.

Adidas ajándékkártya

Adidas ajándékkártya

Adidas

Adidas

Az Adidas a világ egyik legnagyobb ruházati és sportszergyártó vállalata, melyet még az I. világháború után a két Dassler fivér, Adolf és Rudolf alapított. 1920-ban kezdtek el sportcipőket készíteni. Az alapötlet az volt, hogy minden egyes sportágnak más és más jellegű cipőre van szüksége. A kezdeti próbálkozások után a két testvér megalapította „Gebrüder Dassler” (Dassler-testvérek) néven a családi vállalkozást. A három csíkot Adolf találta ki, ez jelent meg ismertetőjegyként a cipőkön, majd később a ruházaton is. A később megjelent a termékpalettán a szabadidős ruházat is, ezért új, kiegészítő szimbólumként, a három levelet választották ki, amely 1972-től jelenik meg a termékeken.

Weblap: http://www.sportnetwork.hu

  • Érvényesség: A vásárlástól számított 1 évig
  • Beváltható: Egy vagy több alkalommal
  • Elfogadóhelyek:

    Az Adidas Pólus Center és Adidas Aréna Mall üzletekben

Válassza ki az összeget:Kártya típus és elküldési mód:Megosztás:
Mennyiség:

Üzletkereső

Ezt az ajándékkártyát az Adidas Pólus Center és Adidas Aréna Mall üzletekben válthatja be.

Válassza ki az Önhöz legközelebb
eső üzletet a keresővel!


Cím(ek) megjelenítése a térképen

Céges vásárlás

Ha cége nagyobb mennyiségben kíván rendelni, hogy megajándékozza munkatársait, ügyfeleit vagy partnereit üzleti ajándékként, vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal az Elérhetőség menüpont alatt, és kérjen személyre szabott ajánlatot!