Menü

Megérkeztek az új, innovatív ajándékkártyák! Tetszés szerinti összeggel tölthetők fel és a megajándékozott választása szerint izgalmas termékre és szolgáltatásra válthatja be az ajándékkártya egyenlegét. Egy biztos ajándékötlet!

Most ingyen szállítás!

Az akció még tart:

Gyorsan és biztonságosan rendelhet online az alábbi felületen, vagy megvásárolhatja ajándékkártyáinkat az oldal alján megtalálható üzletekben.

Adidas ajándékkártya

Adidas ajándékkártya

Adidas

Adidas

Az Adidas a világ egyik legnagyobb ruházati és sportszergyártó vállalata, melyet még az I. világháború után a két Dassler fivér, Adolf és Rudolf alapított. 1920-ban kezdtek el sportcipőket készíteni. Az alapötlet az volt, hogy minden egyes sportágnak más és más jellegű cipőre van szüksége. A kezdeti próbálkozások után a két testvér megalapította „Gebrüder Dassler” (Dassler-testvérek) néven a családi vállalkozást. A három csíkot Adolf találta ki, ez jelent meg ismertetőjegyként a cipőkön, majd később a ruházaton is. A később megjelent a termékpalettán a szabadidős ruházat is, ezért új, kiegészítő szimbólumként, a három levelet választották ki, amely 1972-től jelenik meg a termékeken.

  • Érvényesség: A vásárlástól számított 1 évig
  • Beváltható: Az Adidas Pólus Center és Adidas Aréna Mall üzletekben
  • Elfogadóhelyek:

    Az elfogadóhely térképes nézetéért kattintson.

Válassza ki az összeget:Kártya típus és elküldési mód:Megosztás:
Mennyiség:

Üzletkereső

Ezt az ajándékkártyát az Adidas Pólus Center és Adidas Aréna Mall üzletekben válthatja be.

Válassza ki az Önhöz legközelebb
eső üzletet a keresővel!


Cím(ek) megjelenítése a térképen

Céges vásárlás

Ha cége nagyobb mennyiségben kíván rendelni, hogy megajándékozza munkatársait, ügyfeleit vagy partnereit üzleti ajándékként, vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal az Elérhetőség menüpont alatt, és kérjen személyre szabott ajánlatot!